" Love the skin you're in. "

Wimperextensions

" The eyes are the window to your soul "

Informatie wimperextensions

Bij Beauty Catch word de one by one techniek toegepast. Haartje voor haartje worden de natuurlijke wimpers met een extension verlengd. Deze manier van wimperverlenging geeft het mooiste eindresultaat, doordat de Blink extensions nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden zijn. De kwaliteit van Blink wimperextentions is zo hoogwaardig, dat u het gewicht van de haartjes niet zult voelen. Ze zijn gewichtloos, zeer mooi en zullen u transformeten tot een persoon met zeer aantrekkelijke ogen. 

Wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet en zelfs een keer naar de sauna is geen enkel probleem! De lijm waarmee de extensions geplaatst zijn is bijzonder sterk en waterproof. Ideaal voor vakantie en zelfs bij het sporten ziet u er op en top uit.

De wimperextensions blijven gemiddeld tussen de 4 tot 6 weken zitten. Een refill-behandeling na gemiddeld 3 weken zorgt ervoor dat u altijd een mooie oogopslag heeft. U kunt natuurlijk ook wimperextensions laten plaatsen voor een speciale gelegenheid.  

Zijn wimperextensions geschikt voor iedereen?

Extensions zijn helaas niet altijd geschikt voor iedereen. De wimperextensions worden gezet op uw eigen natuurlijke wimpers. Als iemand echter van nature geen of bijzonder weinig wimpers heeft, kunnen extensions niet gezet worden. Wanneer u hele dunne of broze wimpers heeft, kunnen wimperextensions ook niet altijd bevestigd worden.

Prijzen

Nieuwe set wimperextensions

€ 57,50

Opvulbehadenling binnen 1 week

€ 17,50

Opvulbehandeling binnen 2 weken

€ 25,50

Opvulbehandeling binnen 3 weken

€ 32,50

Opvulbehandeling binnen 4 weken

€ 42,50

Opvulbehandeling langer dan 4 weken

€ 57,50

*Het verwijderen van de wimperextensions is gratis indien bij ons geplaatst, anders €12,50


Lashlifting

 " Een natuurlijk mooie oogopslag "

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash Lift van Lash extend worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 8 weken lang!

Lash Lifting techniek

Tijdens de Lash Lifting behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. Door gebruik te maken van een speciale vloeistof worden de wimpers vervolgens zeer zorgvuldig over deze pads heen geplaatst om het gekrulde effect te creëren. Om de wimpers vervolgens in model te houden wordt er een fixeergel aangebracht. Ieder haartje wordt meegenomen tijdens de behandeling.

In tegenstelling tot bij een gewone wimper permanent behandeling worden de wimpers bij een Lash Lifting behandeling vanaf de wortel gelift. Doordat er geen wimperkrultang of rollers worden gebruikt wordt er geen schade aangebracht aan de wimpers.

Resultaat

Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Zo wordt een open blik gecreëerd voor een spraakmakend resultaat. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig. Wanneer je de behandeling combineert met het verven van de wimpers kun je zelfs je mascara wel de deur uit doen!

Het resultaat van een Lash Lifting behandeling kan tot wel 8 weken houden. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je gaat douchen, zwemmen of sporten – de Lash Lifting behandeling is tegen alles bestand.

Prijzen

Lashlifting

€ 55,00

*De behandeling is inclusief het verven van de wimpers.