" Love the skin you're in. "

Nagelstyling

" Omdat uw handen uw visitekaartje zijn "

Nagelstyling heeft een ware revolutie ondergaan en wordt steeds populairder onder de moderne vrouw. Voor velen zijn handen het visitekaartje. Zij maken vaak het eerste contact, zowel privé als zakelijk. Met een paar verzorgde handen, straal je zekerheid uit.

Gelnagels

Gel is een kant en klaar product. Gelnagels worden gemaakt met een stroperige substantie. Gel wordt op de nagel aangebracht en is een lange tijd te modelleren. Voor de uitharding is bij gel wel een UV-lamp nodig. Pas als u met uw handen in de UV-lamp gaat, hardt het product uit. Net als bij acrylnagels kunnen de natuurlijke nagels worden verstevigd of verlengd met gel. Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips of sjablonen.

Gelpolish

Gelpolish is voor vrouwen die geen kunstnagels willen, maar wel perfect gelakte nagels. Gelpolish is meteen droog en gaat tot 2 à 3 weken mee. Als u terugkomt voor een nieuwe behandeling, wordt de oude kleur verwijderd en kunt u weer kiezen voor een nieuwe kleur. Let op; gelpolish biedt amper versteviging. Wilt u toch stevigere nagels die wat langer meegaan? Dan is het raadzaam te kiezen voor een verstevigende laag gel.

Nabehandeling Gelnagels

Het is aan te raden de uitgroei elke 3-4 weken bij te werken. Omdat uw natuurlijke nagel groeit, moet de nagel een nabehandeling ondergaan om de stevigheid en balans van de gelnagel te behouden en de uitgroei bij te werken.

Prijzen

Nieuwe set gel met verlenging

45,00

Nieuwe set gel of zonder verlening

€  35,00

Bijwerken gel

€  30,00

Gelpolish op de natuurlijke nagels

€  26,50

Kunstnagels verwijderen

€  15,00

Manicure

€  18,00

Nagels lakken

  7,50