" Love the skin you're in. "

Gezichtsverzorging

Beauty Catch werkt met de huidverzorgingsproducten van Dr. Eckstein, sommige behandelingen worden aangevuld met enkele producten van Bernard Cassiere. Dr. R.A. Eckstein producten voor de verzorging van jouw huid. De producten van Dr Eckstein helpen jouw huid in een optimale conditie te houden en helpen de conditie van jouw huid te verbeteren.

Dr. Eckstein is een Duits merk dat zich onderscheid door het toekennen van de diversiteit van huidtypes en de individuele verzorging hiervan. Dr. Eckstein wordt gekenmerkt door het gebruik van de kostbare schatten van de natuur. Waardevolle plantenextracten, geneeskrachtige kruiden, bloesem-oliën, kiemextracten en vitaminen waarborgen de optimale kwaliteit van de preparaten.

Er worden in de producten van Dr. R.A. Eckstein geen minerale oliën en kleurstoffen toegevoegd. Natuurlijk is Dr. R.A. Eckstein proefdiervrij!

*Het gebruik van alle producten tijdens de behandelingen worden specifiek aangepast op het huidtype van de klant.

Mini behandeling   €27,50

Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging, (peeling/lysing),vapozone, onzuiverheden verwijderen, masker en wordt afgesloten met een verzorgende dag- of nachtcrème.

Basis Behandeling   38,50

Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging (peeling/lysing), vapozone, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker en wordt afgesloten met een verzorgende dag- of nachtcrème.

Luxe Behandeling   €45,50

Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging (peeling/lysing), vapozone, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage van het gelaat, hals en decolleté, masker en wordt afgesloten met een verzorgende dag- of nachtcrème.

Mannen Behandeling   €29,50

Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging (peeling/lysing), vapozone, onzuiverheden verwijderen en wordt afgesloten met een verzorgende dag- of nachtcrème

Deelbehandelingen

Epileren

€  7,50

Harsen wenkbrauwen

€  9,50

Verven wimpers of wenkbrauwen

€  8,50

Verven wimpers en wenkbrauwen

€ 15,50

Harsen bovenlip of kin

€  7,50

Harsen bovenlip en kin

€ 13,50

Harsen contouren

€  9,00

Harsen bovenlip, kin en contouren

€ 16,50